søndag den 22. juni 2014

73. Grønland. Maden - selvfølgelig

Denne feries kulinariske oplevelser har været lidt anderledes end mange andre rejsers. De fleste dage har vi spist hjemme, hvor Mette har stået for AL madlavningen - rigtig, rigtig dejligt :-)
Og hver eneste dag har vi fået een eller anden form for fisk! Både fersk og frosset, men hver gang meget lækkert!
Stenbiderrogn på rugbrød med hakket rødløg og creme fraiche. 

Moskus-steak

Torsk med sesam- og nigellafrø. 

Lakridskonfekt? Nixen - mattac! Altså rå hvalspæk med huden på. KAN godt spises, men.....

Sælkød - snyd, for det spiste jeg faktisk ikke. Det ser ulækkert ud og lugter!

Hvalbøf, skåret fra en kæmpe-klump på brættet, Nuuks berømte fiskebutik. 

Rensdyr- og moskus-hakkebøf på Hereford. Meget lækkert!

Så jeg har altså ædt både hvalen Valborg og Rudolf :-)

2 kommentarer:

  1. Hæ, hæ, mig bekendt var det faktisk dig selv, der lavede hvalbøffen, fordi en hvis ung dame nægtede at beskæftige sig med den :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kom så til at ligne, at du selv kommenterede bloggen og nu svarer dig selv - du er åbenbart logget ind på min computer :) Det er selvfølgelig mig, der skriver! Kh. Datteren

      Slet